jueves, 1 de noviembre de 2012

FESTA DE TARDOR. Concurs fotogràfic «FotoFesta»


FESTA DE TARDOR. Concurs fotogràfic 

«FotoFesta»

Ja tenim a tocar la Festa de Tardor, un esdeveniment durant el qual, en quatre dies plens d’intensitat —de dijous a diumenge—, tots els santfeliuencs i santfeliuenques celebrarem la festa gran de la nostra ciutat —el que abans era la «festa petita»— amb molt i molt d’entusisame i xerinola.
Com és tradicional, la Festa de Tardor d’enguany és farcida d’activitats força interessant per als habitants de la nostra ciutat, des dels més menuts fins als més veterans, i per a tots els gustos i temàtiques. Aquest any és el primer cop que El tro de Falguera hi prendrà part, i ho farà participant amb entusiasme en moltes de les activitats de cultura tradicional programades amb encert per FETS: el seguici del dijous, el correfoc infantil del divendres, el correfoc del dissabte i la passejada de colles del diumenge.
(Podeu accedir al programa de la Festa de Tardor aquí.)
Des d’El tro de Falguera volem perllongar el record d’aquests quatre dies i, per això, hem organitzat el I concurs de fotografia de Sant Feliu de Llobregat «FotoFesta». Us animen a què en prengueu part, a què col·laboreu participant en el concurs amb les vostres fotografies. La vostra col·laboració, a més, es pot veure recompensada amb un premi —gentilesa de l’obrador creatiu Rakú i del Bar de l’Ateneu, als quals regreciem la seva col·laboració— i amb la participació en una exposició, durant el mes de novembre, al Bar de l’Ateneu.
Bases del I concurs de fotografia de Sant Feliu de Llobregat «FotoFesta»
Bases
El concurs de fotografia «FotoFesta» pretén ser una plataforma que permeti als participants mostrar i compartir, de manera gràfica, les seves vivències a la Festa de Tardor, amb dos subapartats:
a) La Festa de Tardor.
b) El tro de Falguera a la Festa de Tardor.
En ambdós casos, el jurat valorarà especialment la temática, la qualitat, l’originalitat i l’impacte visual, entre d’altres, de les imatges presentades.
Participació
La fotografía i les dades personals es poden entregar directament a l’AVV Falguera o per correu postal a:
Concurs FotoFesta
AVV Falguera
Plaça Rafael Alberti, baixos 1
08980 Sant Feliu de Llobregat
Procediment
Cal que es compleixin aquestes condicions:
a. El concurs està dirigit a tothom que hi vulgui participar.
b. Les fotografies han de ser presentades en paper i poden ser en color o en blanc i negre.
c. Cada participant pot enviar fins a tres fotografies preses durant la Festa de Tardor 2012.
d. Les fotografies presentades no poden haver estat premiades en altres concursos ni publicades anteriorment en cap suport professional, inclosos els electrònics, amb l’excepció de xarxes socials d’ús personal. Si la fotografia forma part d’una sèrie, aquesta norma afecta totes les imatges que pertanyin a la mateixa sèrie.
e. Estan expressament prohibides les imatges que siguin producte de fotomuntatges. El jurat descartarà qualsevol fotografia que al seu entendre ha estat sotmesa a manipulacions tals com afegir, suprimir o desplaçar elements visuals de la imatge o que no corresponguin a una captura directa en un espai i un temps simultanis.
f. La mida mínima haurà de ser de 15 x 20 cm. El tro de Falguera es reserva el dret d’eliminar del concurs aquelles fotos que es considerin de mal gust o ofensives.
g. Les dades que s’han d’aportar juntament amb la fotografia són:
- Títol de la fotografia.
- Nom i cognoms de l’autor/a.
- Telèfon i/o correu electrònic.
h. Qualsevol enviament que no s’ajusti a aquestes bases serà descartat automàticament pel jurat.
i. El tro de Falguera no retornarà les fotografies als seus autors, per la qual cosa s’aconsella que es remetin còpies o duplicats.
Calendari
a. El període de participació s’obre l’11 d’octubre i acaba el 26 d’octubre de 2012, a les 24 hores.
b. La decisió del jurat es farà pública el 29 d’octubre de 2012 al blog d’El tro de Falguera: http://eltrodefalguera i a l’AVV Falguera.
Premis
Els premis per a les fotografies guanyadores de cadascun dels dos temes proposats consistirà en una figura artesanal donada per l’obrador creatiu «Rakú», a més d’un sopar per a dues persones gentilesa del Bar de l’Ateneu.
A més, el jurat seleccionarà una mostra de les millors fotografies presentades que romandran exposades al Bar de l’Ateneu durant el mes de novembre de 2012.
Acceptació
La participació en el concurs suposa l’acceptació de totes i cadascuna de les bases del concurs i de la decisió inapel·lable del jurat.
Qualsevol enviament o fotografia que no s’ajusti a aquestes bases serà descartat automàticament pel jurat.
Els participants d’aquest concurs s’obliguen a complir les condicions específiques i generals d’aquest, i el seu no acatament suposarà l’expulsió del participant del concurs i la pèrdua de qualsevol dret sobre ell.
Les fotografies que participin en aquest concurs podran ser publicades i difoses al web http://eltrodefalguera. i quedar-hi emmagatzemades indefinidament. Així mateix, les fotografies poden ser publicades en xarxes socials com Facebook i Twitter amb fins de promoció del certamen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario