jueves, 6 de diciembre de 2012

DINAR DE NADAL D'EL TRO DE FALGUERA


Aquest passat diumenge 2 de desembre vàrem celebrar el dinar de Nadal de la colla al local de l'associació de veïns Falguera. En total ens vàrem aplegar al voltant d'unes 70 persones que ens ho vam passar d'allò més bé.

La jornada va començar sobre la una de la tarda per tal de parar les taules i preparar tot el necessari pel dinar. Cal destacar que tot ja estava perfectament previst per la Tere i la Carme, així doncs tot va anar sobre rodes. Agrair a ambdúes de manera molt especial tot el seu esforç i dedicació fent que la jornada acabés sent tot un èxit.
Una vegada vam acabar de dinar i de petar la xerrada, va arribar el torn del joc que dies abans havia proposat de fer la Mireia, l'onhoposo. Es tractava de que tothom portès un objecte que tingués per casa al que no li haguéssin donat fins aleshores una funció molt específica, i prèvia assignació d'un número a cada participant, van començar a sortejar-se els regals. Ja podeu imaginar que cada vegada que es descobria un objecte qualsevol havia comentaris de tota mena. La canalla també va fer el seu onhoposo particular. En definitiva, la idea de la Mireia va resultar ser tot un encert i vàrem passar una estona molt divertida
.
Per últim, els djs Manu & Paco ens tenien preparat un karaoke amb música de "ayer, de hoy y de siempre". Això del karaoke ja va ser "la bomba". Tothom es va animar a cantar i ballar, llàstima que no hi hagués ningú d'una discogràfica perquè ens haguèssin contractat amb els ulls tancats.

De ben segur que ho repetirem ben aviat perquè ens ho vàrem passar de conya!


1 comentario:

  1. por favor, que grandes los siguientes videos los puedes ver en youtuve

    ResponderEliminar